Neem contact op via WhatsApp

Ford verlengt garantie tot 5 jaar

15-1-2021

Ford verlengt garantie tot 5 jaar en tilt onbezorgd rijden naar next level met Protect Service Plan. Dit houdt in 5 jaar/100.000 km garantie op personenauto’s en 4 jaar/100.000 km garantie op bedrijfswagens. Deze garantie is tegen geringe meerprijzen verder te verlengen naar 5 jaar/200.000 km. Zo ervaar jij en jouw Ford maximale zekerheid én onbezorgd rijplezier, dankzij de extra garantie voor een zeer aantrekkelijk bedrag te combineren met tot wel 5 jaar onderhoud en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulp.

Ford biedt particuliere en kleinzakelijke klanten nog meer zekerheid in onzekere tijden. Wie nu een Ford koopt, krijgt namelijk een extra lange garantie tot wel 5 jaar/100.000 kilometer cadeau.

Met dit nieuwe aanbod, geldig tot 31 maart 2021, biedt Ford niet alleen extra zekerheid, maar ook de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke meerprijzen te kiezen voor een nóg uitgebreidere garantie. Zo kunnen kilometervreters de garantie op een nieuwe Ford uitbreiden van 100.000 naar 200.000 km. Voor een Fiesta kost dit bijvoorbeeld eenmalig €60,- en voor een Focus €100,-.

Ander goed nieuws van Ford: De extra lange garantie is overdraagbaar, wat bij verkoop van de auto kan resulteren in een gunstigere restwaarde.

Ford Protect Service Plan Personenauto's


Ford Protect Service Plan Personenauto's


Tot 5 jaar onbezorgd rijplezier voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag

Met het Protect Service Plan tilt Ford onbezorgd rijden naar een nieuw niveau. Bovenop de extra lange garantie kunnen Ford rijders ook profiteren van de zekerheden van tot wel 5 jaar inbegrepen onderhoud en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa. Er kan worden gekozen uit verschillende termijnen van 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud1 – inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen en arbeidsloon. Er kan ook een Protect Service Plan Plus1 worden afgesloten waarbij zelfs slijtagedelen zijn inbegrepen zoals remblokken, remschijven, schokdempers, een einddemper, startaccu, wisserbladen en lampen.

5 jaar lang onbezorgd rijden met het Ford Protect Service Plan is nu al mogelijk vanaf €184,-1 per jaar voor een Fiesta en €230,-1 per jaar voor een Focus. De mogelijkheden en tarieven voor alle bedrijfswagens zijn hier te vinden en voor alle personenauto's hier.


Ford protect Service plan Bedrijfswagens


Bedrijfswagens

De verlengde garantietermijn geldt ook voor klein-zakelijke ondernemers die in de markt zijn voor een nieuwe bedrijfswagen. De modellen uit de brede line-up van Ford Bedrijfswagens komen tot nader order met een extra lange garantie van 4 jaar of 100.000 km. Ook hier is de garantietermijn uit te breiden naar bijvoorbeeld 200.000 km én zijn tegen aantrekkelijke prijzen tevens vooraf het onderhoud en uitgebreide pechhulpservice mee te bestellen.

Ford Protect Service Plan Bedrijfswagens

 

# # #

1 Bij het Ford Protect Service Plan zijn slijtagedelen en reparaties niet inbegrepen. Bij het Ford Protect Service Plan Plus zijn alleen banden niet inbegrepen. Ga voor de specifieke mogelijkheden en voorwaarden naar de aanbiedingen pagina's op Ford Protect Service Plan Personenauto's of Ford Protect Service Plan Bedrijfswagens.

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws