Neem contact op via WhatsApp

Ford Go Electric Evenement

15-9-2020

Ontdek alle vormen van geëlektrificeerd rijden

Van 25 september t/m 1 oktober van 10.00 tot 20.00 uur naast de markthal in Rotterdam. Ben jij er ook bij?

Ford Go Electric is het evenement waar we je alles vertellen en laten zien over elektrisch rijden en onze geëlektrificeerde aandrijflijnen. In 20 minuten ontdek je tijdens een touch-free experience alles over elektrificatie en wat in jouw situatie de meest interessante vorm van geëlektrificeerd rijden is.

Hierna is het mogelijk om met een van onze geëlektrificeerde modellen te rijden. Ook kun je kennismaken met de volledig elektrische Mustang Mach-E.

Inschrijven


touch-free experience

Touch free experience

Go Electric is een 100% touch free experience uiteraard nemen wij de corona maatregelen in acht.

Reserveer

Reserveer je tijdslot

Maak jij er een gezellige dag uit van in Rotterdam? Kom langs of reserveer hier vanaf 15 september je tijdslot om verzekerd te zijn van toegang.

ford kuga proefrit

Maak een proefrit

Na de experience is het mogelijk om met verschillende modellen een proefrit te maken van ongeveer 20 minuten. Aanmelden kan ter plaatse.


Schrijf je in!

Toegang tot Go Electric is gratis. Onze stand staat naast de Markthal in Rotterdam. Na een bezoek aan onze experience kun je nog goed in de stad vermaken.

Inschrijven
Mustang Mach-E GT

Ook de bijzonder krachtige en snelle Mustang Mach-E GT zal voor het eerst getoond worden in Rotterdam. De GT onderscheidt zich met zijn vermogen van 465pk en een koppel van 830Nm. De exacte prestaties zijn nog niet bekendgemaakt, maar dat de standaardsprint tot 100 km/h minder dan 5 seconden in beslag zal nemen is duidelijk. Bovenop de zinderende acceleratiekracht zal de Mustang Mach-E beschikbaar komen met gloednieuwe Flexira aluminium performance remklauwen van Brembo. De Mustang Mach-E GT is ook voorzien van MagneRide® adaptieve ondersteltechnologie, wat een innemend rijcomfort biedt. De GT beschikt standaard over AWD en over het grote accupakket van 98.8 kWh. Het WLTP-rijbereik bedraagt naar schatting zo’n 500 km.

Mustang Mach-E


Dé kennismaking met elektrificatie

Met Go Electric wil Ford het grote publiek kennis laten maken met de verschillende soorten aandrijflijnen. Van mild hybride, hybride en plug-in hybride tot aan volledig elektrisch. In 20 minuten wordt er verteld over het verschil en wat in bij welk gebruik de meest interessante vorm van geëlektrificeerd rijden is. Zo krijgt iedere bezoeker aan het eind van de experience te horen welke vorm van elektrificatie het beste past bij zijn of haar persoonlijke situatie.


100% touch free

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de corona maatregelen, daarom is Go Electric 100% touch free. Dit betekent dat er onder leiding van een host iedere 20 minuten een kleine groep de stand ingaat. Hierbij zijn mondkapjes verplicht.


Bezoek Go Electric

Voor een bezoek aan Go Electric kunnen geïnteresseerden langskomen op de Grotemarkt in Rotterdam, naast de bekende Markthal. Om verzekerd te zijn van een plek en wachttijd te voorkomen is er de mogelijkheid om vooraf een tijdslot reserveren. Tijdens Go Electric staan verschillende modellen tentoongesteld. Zo is de gloednieuwe volledig elektrische Mustang Mach-E aanwezig, maar kan men ook kennismaken met de nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid, de Mondeo Hybrid, de Kuga Plug-In Hybrid of de Puma Mild Hybrid.

Schrijf je in


Zelf rijden

Na de experience is het mogelijk om zelf een korte proefrit te maken met een van Fords geëlektrificeerde modellen. Inschrijven voor proefritten kan uitsluitend ter plaatse. Beschikbaarheid is beperkt, dus vol is vol. Met de volgende modellen kan een proefrit worden gemaakt:


Het is ook mogelijk om mee te rijden met de nieuwe Mustang Mach-E, een primeur in Nederland! Tijdens de proefrit in de Mustang Mach-E mogen er maximaal drie personen mee met onze chauffeur. Mondkapje is hierbij uiteraard verplicht.

Na Rotterdam zal het Ford Go Electric evenement te zien zijn in Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor een bezoek aan Ford Go Electric. Op 24 september is het evenement geopend voor media. Van 25 september tot 1 oktober is Go Electric gratis toegankelijk voor consumenten.


Schrijf je in!

Toegang tot Go Electric is gratis. Onze stand staat naast de Markthal in Rotterdam. Na een bezoek aan onze experience kun je nog goed in de stad vermaken.

Inschrijven


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws