Neem contact op via WhatsApp

Ford onthult de luxe en innovatieve Puma Titanium X

6-9-2019

Ford trekt vandaag het doek van een extra luxe uitvoering van de nieuwe Puma. De chique versie van de compacte crossover van Ford beleeft volgende week zijn debuut tijdens de IAA in Frankfurt.


 • Ford Puma Titanium X en Ford Puma ST-Line varianten
 • De luxe Titanium X en sportieve ST-LINE

  De nieuwe Puma Titanium X is de meest luxe variant van het gamma en zit vol features die het comfort en het gemak naar een ‘next level’ brengen. De Puma Titanium X is standaard voorzien van geavanceerde technologieën zoals draadloos opladen van smartphones, een handsfree achterklep en een B&O audiosysteem. Hij onderscheidt zich daarnaast met een exclusieve afwerking van zowel het in- als exterieur.

  Lees meer


 • Ford Puma interieur met opties
 • Over elk detail is nagedacht

  De Puma Titanium X brengt luxe, comfort en gebruiksgemak in het segment van de compacte crossovers naar een nieuw level. Een mooi voorbeeld van praktische luxe is de uitneembare en machine-wasbare stoelbekleding. Deze is voorzien van een elegant geïntegreerd ritssysteem waarmee de bekleding eenvoudig met slechts één hand kan worden verwijderd. Zo blijft het hoogwaardige interieur van de Puma altijd fris.

  Een ander voordeel van deze innovatieve stoelbekleding is dat Puma-eigenaren hun interieur naar eigen smaak nog verder kunnen personaliseren met verschillende designs en materialen.

  Neem contact op


 • Ford Puma Titanium X met luxe voorstoelen binnekort beschikbaar
 • Ford Puma luxe elektrisch verstelbare voorstoelen

  De elektrisch verstelbare voorstoelen van de Puma Titanium X zijn voorzien van een massagefunctie voor de lenden, die vermoeide spieren onderweg kunnen revitaliseren voor een extra ontspannende reis. Het systeem heeft drie luchtkussens en biedt keuze uit drie intensiteitsniveaus.

  Het luxueuze interieur is voorzien van hoogwaardige materialen. Zo is het dashboard afgewerkt met hout-effect sierpanelen en zijn de deurpanelen bekleed met luxe stoffen.

  Vorig nieuwsbericht


 • Ford Puma binnekort beschikbaar met keuze uit 2 aandrijvingen
 • Binnenkort in Nederland te bestellen

  De nieuwe Ford Puma is later dit jaar bij de Nederlandse Ford dealers te bestellen. De prijzen en exacte specificaties van de line-up in Nederland worden op een later moment bekendgemaakt.

  De Ford Puma is beschikbaar met twee verschillende aandrijvingen:

  • Ford Puma EcoBoost Hybrid 125pk, CO2–uitstoot vanaf 124 g/km*, brandstofverbruik vanaf 5.4 l/100 km*
  • Ford Puma EcoBoost Hybrid 155pk, CO2 –uitstoot vanaf 127 g/km*, brandstofverbruik vanaf 5.6 l/100 km*

  Bekijk de Puma


 Deel dit bericht


 •  

  Het vermelde brandstof- en energieverbruik, de CO2-uitstoot en elektrische actieradius zijn gemeten volgens technische reglementen en specificaties van het Europese reglement (EC 715/2007 en (EC) 692/2008. Het brandstofverbruik en de CO2-emissies zijn voor een specifieke modelvariant bepaald. De betreffende testprocedure vergelijkt verschillende automerken en modellen. Naast het brandstofverbruik spelen ook het rijgedrag en andere non-technische factoren een rol bij het bepalen van de testresultaten. CO2 broeikasgas is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde.

  Vanaf 1 september 2017 wordt de uitstoot en het verbruik van nieuwe voertuigen getest volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. De WLTP is een meer realistische testprocedure voor het meten van uitstoot en CO2-emissies. Vanaf 1 september 2018 vervangt de WLTP de New European Drive Cycle (NEDC) volledig. Tijdens de uitfasering van NEDC worden de WLTP meetresultaten gecorreleerd aan de NEDC. Daardoor kan het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot bij de twee testprocedures afwijken. Dezelfde auto kan volgens de twee testmethoden afwijkende resultaten behalen.


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws