Neem contact op via WhatsApp

Ford Transit voor tweede keer uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar

28-9-2017

De Ford Transit is voor de tweede maal uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. De grote bestelwagen van Ford won de felbegeerde titel al eerder in 2015. Zijn sterke eigenschappen, de gunstige Total Cost of Ownership en het klantgerichte dealernetwerk wisten de vakjury dit jaar wederom te overtuigen.

De jaarlijkse Bestelauto van het Jaar-verkiezing laat er geen twijfel over bestaan dat de Ford Transit een ijzersterk aanbod is in de klasse van de grote bestelwagens. Enkele jaren geleden werd hij in Nederland al uitgeroepen tot Bestelauto van Jaar 2015 en ook in de daaropvolgende jaren noteerde hij topscores in de verkiezing. Nu heeft Ford met de Transit wederom een absolute winnaar in huis. De Bestelauto van het Jaar 2018 scoorde in de verkiezing sterk op alle fronten en liet bij de vakjury – bestaande uit bedrijfsautojournalisten, fleetowners en leasemaatschappijen – geen twijfel bestaan over zijn capaciteiten. “Het verschil ten opzichte van de nummer 2 in de verkiezing is groot genoeg om van een afgetekende overwinning te kunnen spreken,” verklaart Peter Brouwer, juryvoorzitter van de Bestelauto van het Jaar verkiezing. “De Transit weet zich door zijn uitgekiende specificaties uitstekend te manifesteren; de grote Ford behaalt op vrijwel alle niveaus hoge scores, maar weet zich vooral van de nummer 2 in de lijst te onderscheiden met zijn veel lagere kilometerkosten, zowel als het gaat om leaseprijs als brandstof.”
Naast een positief oordeel over de gunstige TCO-kenmerken was er vanuit de vakjury ook veel waardering voor de producteigenschappen van de grote Transit. “Zoals het een moderne Ford-bestelwagen betaamt, zijn de rijeigenschappen van hoog niveau, waarbij we speciaal lof hebben voor de nieuwe 2,0-liter EcoBlue dieselmotor. Veel punten zijn er ook voor de volledigheid van het gamma en de unieke mogelijkheid om te kiezen tussen voor-, vier- en achterwielaandrijving. Over het algemeen geldt bij Ford bovendien bewondering voor de snelle en effectieve manier waarop de dealers zich als Transit Centrum hebben aangepast aan de wensen van bedrijfsautoklanten. Al met al een fraai totaalpakket, waarmee deze grote Ford zich terecht de Bestelauto van het Jaar 2018 mag noemen.”

De gehele Transit range is in de hoogste regionen van de Bestelauto van het Jaar-verkiezing te vinden. Naast de winnende Ford Transit staat de compacte Transit Courier op plek 3, gevolgd door de Transit Connect op plek 4. De Ford Transit Custom scoort een verdienstelijke zesde plaats in de Bestelauto van het Jaarverkiezing. Ford heeft op de Transit Range fantastische aanbiedingen die ervoor zorgen dat jouw bestelauto nu nog betaalbaarder is geworden. Bekijk onze aanbiedingen via onderstaande knop of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact opFord Transit aanbiedingen

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws