Ford Bescherming en Veiligheid

Vloermatten

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Er is bij Ford keuze uit de standaard, premium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.Ford Bumperbescherming

Beschermt de achterbumper van jouw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie. Is er schade aan de bumper of wil je liever een verandering? Neem dan contact op met jouw Ford dealer of maak alvast een afspraak via onderstaande knoppen.


Maak een afspraak Neem contact op Ford AccessoiresDuurzame producten en onderdelen

Het keurmerk van de Stichting Duurzaam Repareren garandeert een milieuvriendelijke manier van werken met duurzame producten en onderdelen. Praktische voorbeelden zijn oliën en smeermiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en onderdelen als duurzame banden. Ook de recycling van uw oude onderdelen speelt een belangrijke rol.

Stichting Duurzaam Repareren

De missie van de Stichting Duurzaam Repareren is het zichtbaar maken van autobedrijven die na een audit door de DEKRA als milieuvriendelijk kunnen worden beschouwd. Het certificaat sluit aan op een toenemende marktbehoefte en wordt ook vanuit de overheid sterk gestimuleerd. De vestigingen van Profile Tyrecenter zijn de eerste in Nederland die het certificaat Duurzaam Repareren ontvingen.

Nieuws


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures